Hoelang duurt het voordat een mantelzorgwoning is geplaatst?

De tijd die nodig is om een mantelzorgwoning te bouwen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de woning, de locatie, en de eventuele vergunningsvereisten. Concuro helpt u bij het gehele proces.

De tijd die nodig is om een mantelzorgwoning te bouwen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de woning, de locatie, en de eventuele vergunningsvereisten. In sommige gevallen kan een mantelzorgwoning binnen enkele maanden worden gebouwd, terwijl het in andere gevallen langer kan duren, afhankelijk van de complexiteit van het project en eventuele vertragingen. Over het algemeen kan de bouw van een standaard mantelzorgwoning tussen de drie en zes maanden duren, maar dit kan variëren. Concuro heeft enkele mantelzorgwoningen op voorraad. Ook verkopen wij onze gebruikte mantelzorgwoningen. Informeer hier gerust naar, wat er mogelijk is. Heeft u geen haast en bent u aan het oriënteren, kunnen wij u ook opnemen in onze wachtlijst voor een gebruikte mantelzorgwoning.

De bouwtijd van Concuro is te plannen en te bespreken. De tijd die nodig is voor een vergunningaanvraag van een mantelzorgwoning kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke regelgeving en procedures in uw regio. Komt de mantelzorgwoning bijvoorbeeld in een beschermingszone? Of komt de mantelzorgwoning buiten het bouwblok? In sommige gevallen kan het proces enkele weken duren, terwijl het in andere gevallen enkele maanden kan duren.

Gemiddeld genomen kunt u uitgaan van een periode van 2 tot 3 maanden voor het verkrijgen van een vergunning voor een mantelzorgwoning. Hier kunnen en willen wij u mee helpen. Zo kunnen we een advies geven wat voor u de beste manier is om dit toch zo snel mogelijk gerealiseerd te krijgen.

Meer informatie? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Of bel ons via 0342-489600

Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen en ontzorgen? Neem dan contact met ons op!