Afspraak

Het begint met het maken van een afspraak. Bij ons in Barneveld kunt u een showroom woning bekijken. Zo krijgt u echt een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Hier zijn ook verschillende materialen en afwerkingen te zien. Wij proberen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen en behoeftes. Als alles besproken is maken wij een kostenoverzicht.

Ontwerpen

Na opdracht gaat één van onze ontwerpers aan de slag. We willen een ontwerp die aansluit bij uw persoonlijke behoefte. Tijdens de ontwerpfase word ook altijd een bezoek op locatie gedaan. Dit is nodig om de juiste route te bepalen voor het speciaal transport.

Productie

Als het ontwerp definitief goedgekeurd is, kan de woning gebouwd worden. Tijdens de bouw heeft u nauw contact met ons, en houden wij u op de hoogte met foto’s. Ook zijn er een aantal momenten waarop u de woning kan bezichtigen. Mocht er toch een stopcontact nodig zijn voor bijvoorbeeld een elektrische sta-op stoel. Dan is dit uiteraard mogelijk.

Oplevering

De woning is gereed om op transport te gaan. Vroeg in de ochtend staan wij bij u op het erf. De woning wordt van de dieplader gereden. Nauwkeurig houden wij in de gaten of de woning langst de bomen en struiken gaat. Dit moet heel precies gebeuren. Als de woning uiteindelijk op zijn plek staat, gaan wij hem afstellen, op de millimeter nauwkeurig. Samen gaan we de woning opleveren. Uw eigen woning is aangesloten en klaar om te gaan bewonen.