Contact

U neemt contact op met ons. Dit kan telefonisch, per e-mail, of via het contactformulier op onze website. Wij reageren zo spoedig mogelijk en maken een afspraak om verdere ideeën met u uit te werken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek proberen wij van Concuro een zo goed mogelijk beeld te krijgen wat u wensen zijn. Hierin geven wij u een praktisch advies. Hierin komen zaken naar voren als een logische indeling van de zorgwoning. Ook kijken we naar de benodigde vergunningen, die wij voor u kunnen regelen. Wij kunnen u ook adviseren over het aanschaffen van zorgmiddelen. Medewerkers van ons hebben ervaring in de zorgsector en de bouw. Dit is een uitstekende combinatie voor het realiseren van zorgchalets.

Offerte met 3d-model

Wij maken voor u een overzichtelijke en duidelijke offerte. Nadat u daar mee akkoord gegaan bent kunnen wij verder met de mantelzorgwoning. Als u akkoord gegaan bent kan er eventueel nog wat worden gewijzigd. Vervolgens sturen wij u een 3D model van de woning op. Ook gaan we een datum afspreken wanneer de woning geleverd kan worden. De melding bij de gemeente kunnen wij voor onze rekening nemen. We hebben de nodige ervaring op het gebied van aanvragen. Ook bieden wij zorgmiddelen aan zoals: rollators, zorgbedden en sta- op stoelen. Concuro wil vooral de klant ontzorgen.

Productie

Als er geen wijzigingen voortkomen uit het 3D ontwerp kan de mantelzorgwoning in productie gaan. Dit doen wij in onze werkplaats in Barneveld. Deze hal is ingericht om zo efficiënt mogelijk de zorgchalet te produceren. Dit wordt gedaan door een team van enthousiaste vakmensen, die met liefde en plezier hun werk doen.

Transport

De mantelzorgwoning staat klaar om op transport te gaan. Wij doen dit vaak s ’morgens vroeg, omdat het natuurlijk een bijzonder transport is. Hierin willen wij medeweggebruikers zo min mogelijk tot last zijn. Het plaatsen kan met een kraan gebeuren, of hij wordt op zijn plek gereden. Dit is afhankelijk van de bereikbaarheid waar de mantelzorgwoning komt te staan. Concuro werkt samen met vaste partners die voor u de tuin, elektra en de riolering in gereedheid kunnen brengen voor de zorgchalet.

Uw nieuwe woning

De woning is geplaatst, aangesloten en de puntjes zijn op de i gezet. Wij leveren samen de woning op met u, en geven daarbij de uitleg over de nieuwe installatie, en bijvoorbeeld het gebruik van de nieuwe keukenapparatuur. De mantelzorgwoning kan in gebruik genomen worden. Een speciaal moment.