Wat houdt ‘’op maat’’ bouwen in?

Op maat bouwen bij Concuro verwijst naar het proces waarbij de mantelzorgwoning wordt ontworpen en gebouwd volgens de specifieke wensen van de klant. In tegenstelling tot standaard modellen of prefab constructies, wordt een op maat gebouwde mantelzorgwoning volledig aangepast aan de voorkeuren van de klant.

Ontwerp

Het maatwerk begint al bij het ontwerp. Bij op maat bouwen begint het proces meestal met het ontwerpen van de woning. Dit omvat het bespreken van de indeling, afmeting, en de bouwstijl die u aanspreekt. Door de juiste vragen te stellen weten wij echt waar uw wensen liggen. Vervolgens kunnen we doormiddel van tekeningen, schetsen en visualisaties laten zien, hoe de mantelzorgwoning eruit komt te zien.

Materialen en afwerking

Op maat bouwen geeft u de vrijheid om de materialen en afwerkingen te kiezen die het beste passen bij uw smaak, budget en levensstijl. Dit omvat keuzes zoals: vloerafwerking, tegels, keuken, werkbladen, verlichting, sanitair, deurbeslag en soorten afwerking

Functionaliteit

Een op maat gebouwde woning kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Dit kan onder meer met het integreren van speciale voorzieningen voor mensen met mobiliteitsproblemen. Een extra slaapkamer, een kantoorruimte of een wellness ruimte

Locatie

Op maat bouwen biedt ook de mogelijkheid om de perfecte locatie te kiezen. De mantelzorgwoning kan zo ontworpen worden dat de ligging perfect is. ‘s morgens in de woonkamer genieten van een opkomende zon, En ‘s avonds op het terras wéér genieten van de zon die ondergaat.

Flexibiliteit

Op maat bouwen biedt een hoge mate van flexibiliteit gedurende het proces. Toekomstige bewoner(s) hebben de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen aan het ontwerp of de specificaties, zelfs tijdens de bouwfase. Dit alles om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen. Wanneer u kiest om een mantelzorgwoning te laten bouwen door Concuro, plannen we tijdens de bouw altijd een afspraak voor een bezichtiging. Zodat ook op het laatste moment nog wijzigingen kunnen worden gedaan.

Een maatwerk mantelzorgwoning biedt de mogelijkheid om een unieke, persoonlijke en functionele woning te creëren die perfect aansluit bij de levensstijl van de en behoefte van de toekomstige klant.

Meer informatie? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Of bel ons via 0342-489600

Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen en ontzorgen? Neem dan contact met ons op!